Az Alapítvány a Kereskedelmi Dolgozókért által meghirdetett gyermeküdültetési pályázat beadásának határideje lejárt.
A pályázatok beadásának lehetőségét lezártuk.

Örömmel jelenthetjük, hogy az idei évben is számos családnak segíthettünk, gyermekeik üdültetésében.
Idén kiemelkedően sok pályázat érkezett Alapítványunkhoz, támogatásunkkal 123 gyermek táborozását, üdülését tudtuk segíteni – és remélhetőleg megkönnyíteni – a szülők számára.
Különösen nagy öröm számunkra, hogy ebben a szezonban duplaannyi gyermek táborozását segíthettük a tavalyi évhez képest.

Reméljük, hogy a gyerkőcöket sok szép élményhez és emlékhez segítettük hozzá!

—————————————

Az idei évben is meghirdettük a kereskedelemben dolgozó szülők számára gyermekeik, unokáik üdültetési támogatását. Tapasztalataink azt mutatják, hogy nagy gondot okoz a szülőknek a gyermekek nyári szünidőben történő elhelyezése.

Nagy kihívást jelent a családoknak – a gyermeküket egyedül nevelők számára pedig szinte a lehetetlen küldetés határát súrolja -, hogy mind a meglévő szabadságukkal, mind az anyagi lehetőségeikkel úgy gazdálkodjanak, hogy gördülékenyen áthidalják a nyári szünidőben a gyermek(ek) elhelyezését.

A pályázati lehetőséget továbbra is elsősorban szociálisan rászoruló, szakszervezeti tagok gyermekei részére hirdettük meg. Ezzel könnyíteni szerettük volna a kereskedelemben dolgozó szülők terheit mind anyagilag, mind pedig az időbeosztásukat illetően.

Alapítványunk munkatársai azon dolgoznak, hogy a jövőben is fenntarthassuk az ilyen és hasonló pályázati lehetőségeket, ennek segítéséhez kérjük, hogy Önök se feledkezzenek el rólunk, ha az adójuk 1%-áról rendelkeznek! Köszönjük!