Örömmel jelenthetjük, hogy az idei évben (2023) is meghirdetjük a kereskedelemben dolgozók számára gyermekeik, unokáik üdültetési támogatását.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy nagy gondot okoz a szülőknek a gyermekek nyári szünidőben történő elhelyezése.

Nagy kihívást jelent a családoknak – a gyermeküket egyedül nevelők számára pedig szinte a lehetetlen küldetés határát súrolja -, hogy mind a meglévő szabadságukkal, mind az anyagi lehetőségeikkel úgy gazdálkodjanak, hogy gördülékenyen áthidalják a nyári szünidőben a gyermek(ek) elhelyezését.

A pályázati lehetőséget továbbra is elsősorban szociálisan rászoruló, szakszervezeti tagok gyermekei, unokái részére hirdetjük meg. Ezzel könnyíteni szeretnénk a kereskedelemben dolgozó szülők terheit mind anyagilag, mind pedig az időbeosztásukat illetően.

A részletes pályázati felhívás ide kattintva olvasható.

A jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

A tavalyi évben (2022) összesen 123 gyermek üdülését támogattuk. A támogatási igények száma az azt megelőző évhez képest duplájára növekedett.

Alapítványunk munkatársai azon dolgoznak, hogy a jövőben is fenntarthassuk az ilyen és hasonló pályázati lehetőségeket, ennek segítéséhez kérjük, hogy Önök se feledkezzenek el rólunk, ha az adójuk 1%-áról rendelkeznek! Köszönjük!